Šta je preduslov za izradu web sajta?

Najvažniji preduslov za izradu web sajta je ideja!

Alati za pravljenje sajtova nude nebrojano puno mogućnosti za stilizaciju. Svaki sajt ima neku svoju priču i tematiku koju prati. Ako biste pogledali nekoliko sajtova iz iste branše, videli biste da je svaki unikatan.

Ponuda mogućnosti je upravo to što može da pravi pometnju u saradnji između nas i Vas. Zbog toga od Vas očekujemo da imate ideju. Kako želite da sajt izgleda? Kakve funkcije biste želeli da ima? Koje strane ste zamislili i kako bi trebao da izgleda sadržaj tih strana?

 

Pa ja imam ideju!

Ukoliko imate ideju to je odlično. U tom slučaju tu ideju možemo da nacrtamo na papiru za par minuta. Ako Vašu ideju ne možete da nacrtate na papiru, znači da je niste dovoljno razvili.

Ako Vi od nas tražite „onako lep sajt za prelivanjem boja i sa iskakajućim tekstom“ to može da ode u totalno pogrešnom smeru. Ukoliko Vam se ne svidi dizajn koji mi napravimo za Vas onda su obe strane na gubitku. Ali ako Vi tačno znate šta želite, to ćete moći i da nam objasnite. Onda mi možemo da radimo sajt kakav ste zamislili. Jer ne zaboravite da je preduslov za izradu sajta ideja. Vaša ideja.

 

Ja hoću nešto ali ne znam šta

Do ove situacije se dolazi veoma često. Skoro svi sada shvataju da je poželjno da svaka firma ima sajt. Neko Vas nagovori da Vam je to potrebno, i Vi to prihvatite ali pojma nemate ni kako to treba da izgleda, ni šta biste napisali itd…

Ne brinite, za sve postoji rešenje.

Po dogovoru, možemo da napravimo predlog izgleda i sadržaja sajta, na osnovu sajtova iz Vaše branše, standarda i analize tržišta.

Samo Vas molimo da razumete da ne možemo da Vam napravimo nekoliko predloga pa da birate. To bi bilo suludo trošenje vremena. Verujem da se slažete…

 

Izgleda da ipak nemam ideju

Da li je ideja ograničavajući preduslov za izradu web sajta?

Nije.

Poželjno je da znate šta želite. Time je sam proces mnogo jednostavniji.

Ukoliko nemate preciznu ideju, a svesni ste potrebe za sajtom, potrudićemo se da zajedničkim snagama dođemo do obostrano prihvatljivog rešenja.

Ako imate ideju, podelite je sa nama da bismo mogli da izađemo sa ponudom. Popunite upit i kontaktiraćemo Vas u što kraćem periodu.

Više informacija o procesu izrade sajtova možete pronaći na našoj strani izrada sajtova.

Sve kontakt informacije možete da pogledate na kontakt strani.

Paketi:

Izrada-Sajtova-Izrada-Sajta-Max-Digital-Concept

 

 

Lista za slanje Novosti

Saznajte kako da unapredite svoje digitalno prisustvo.


Ivan

U svetu digitalnih komunikacija, neogovorno je ignorisati digitalno prisustvo. Moja vizija je da što više firmi uključim u proces digitalne komunikacije. Bavim se izradom sajtova, digitalnim marketingom, društvenim mrežama i ostalim delatnostima koje unapređuju poslovanje mojih komitenata.

0 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *